Διαχείριση Σκαφών

Μόνιμη θέση ελλιμενισμού

Ένας έγκαιρος,  προγραμματισμός ακόμα και αμέσως μετά το καλοκαίρι, ενδείκνυται για να υπάρξουν περισσότερες δυνατότητες και επιλογές εύρεσης της κατάλληλης θέσης ελλιμενισμού του σκάφους μας. Εφόσον επιθυμείτε το σκάφος που θα αγοράσετε να έχει μία μόνιμη θέση ελλιμενισμού. Η Εταιρεία μας μπορεί  να σας συμβουλέψει για την καλύτερη λύση, με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Συντήρηση

Στη Sailines φροντίζουμε για την επισκευή και τη σωστή συντήρηση του σκάφους και των συστημάτων του, για να πλέετε στη θάλασσα με άνεση και ασφάλεια. Μιας και η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, η συμβουλή που δίνουμε  είναι να προγραμματίζονται τακτικά εργασίες συντήρησης,τουλάχιστον μία φορά το χρόνο προκειμένου να υπάρχει αξιοπλοία και αξιοπιστία σκάφους.

 

Διασφάλιση ναύλων σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί ο κάθε πλοιοκτήτης

Μία από τις κύριες λειτουργίες μας είναι η διασφάλιση της ναύλωσης του σκάφους σας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση επένδυσης σας (ROI).

Μεγάλες εκπτώσεις στην αγορά νέου σκάφους

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε στο «ταξίδι» αγοράς του δικού σας σκάφους, ιδιωτικού ή επαγγελματικού, νέου ή προηγούμενης ιδιοκτησίας.