Διαχείρηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Η εταιρεία μας, παρέχει μόνιμη θέση ελλιμενισμού και μπορεί να σας συμβουλεύσει με την καλύτερη λύση, με βάση τις ανάγκες σας, να βρείτε την κατάλληλη θέση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Συμβουλή μας, είναι να προγραμματίζετε τακτικά τις εργασίες συντήρησης του σκάφους σας, τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο, προκειμένου να διασφαλίζεται η αξιοπλοΐα και η αξιοπιστία του σκάφους σας. Η Sailines φροντίζει για όλες τις επισκευές και την σωστή συντήρηση ώστε να μπορείτε να πλεύσετε με ασφάλεια και άνεση.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑΥΛΩΣΕΩΝ

Μία από τις κύριες λειτουργίες μας είναι να διασφαλίζουμε ότι το σκάφος ναυλώνεται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου βάσει των αναγκών και την πολιτική του κάθε πλοιοκτήτη.

ΠΩΛΗΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Η ομάδα της Sailines πραγματοποιεί όλη την απαραίτητη έρευνα για να προσφέρει το ιδανικό σκάφος στους πελάτες της και απομακρύνει όλο το άγχος της διαδικασίας της αγοράς.

Η εταιρεία μας, θα σας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί στο ”ταξίδι” της αγοράς του δικού σας σκάφους, ιδιωτικού ή επαγγελματικού, καινούργιου ή μεταχειρισμένου με μεγάλες εκπτώσεις.